RadekJ

My feedback

  1. 9 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  Adobe XD: Feature Requests  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    RadekJ supported this idea  · 
  2. 10 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    bug-needs-more-info  ·  4 comments  ·  Adobe XD: Bugs (Read-Only) » Share  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    RadekJ commented  · 

    The problem was that Adobe decided to change the URLs that are used to publish and update links. I had to run network analyser to detect this. Due to company security policies, our firewall had to be updated for this functionality to be working properly.

    For future releases, can you please put the info in the release notes? Preferrably what exact URLs are used.

    RadekJ commented  · 

    After restarting both Adobe XD and the whole machine, the problem still exists.

    Platform: Mac OS, 10.13.6, Adobe XD 17.0.12.11, Creative Cloud Sync 4.2.0.25.

    RadekJ shared this idea  · 
  3. 102 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    28 comments  ·  Adobe XD: Feature Requests  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    RadekJ commented  · 

    +1 for older versions compatibility.

    Indesign has this neat feature of exporting to IDML file that can be read by older versions. We desperately need this feature in XD.

    RadekJ supported this idea  · 
  4. 5 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    1 comment  ·  Adobe XD: Bugs (Read-Only) » Share  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    RadekJ commented  · 

    Hi Nina,

    Seems it was indeed Google Chrome issue. The problem was present on 72.0.3626.119. When updated to Version 72.0.3626.121 the issue seems to be gone.

    Might be important to clear the cache though.

    RadekJ supported this idea  · 

Feedback and Knowledge Base