Adobe XD: Bugs (Read-Only)

PLEASE NOTE THE FOLLOWING CHANGE FOR BUG REPORTS

IMPORTANT: User Voice Bugs forum is now read-only. To learn more about this change, visit https://adobexd.uservoice.com/forums/353010/suggestions/38475424

You can reach our support team in the following:
- Adobe XD Community Forum, https://forums.adobe.com/community/adobexd

For current XD Known Issues list visit,



Thank you!
Adobe XD Team


  • Hot ideas
  • Top ideas
  • New ideas
  • My feedback
  1. Adobe Font 'Interstate Bold' not working in live preview

    Using the font 'Interstate' on a project. Have activated the family from Adobe Fonts but some of the weights aren't working on preview. Regular, extra light and black all work fine, just bold and light. It's falling back to some other sans-serif on those two

    Version of Adobe XD
    17.0.12.11

    1 vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    bug-needs-more-info  ·  1 comment  ·  Text  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Problem with additional self generating top padding / spacing when working with type.

    This happens with all fonts. The font used for this example was Roboto Regular 141px. The text should be rendered as in Illustrator. Example of the problem attached.

    Adobe XD version: 16.0.2.8 (however this is a problematic issue since the very beginning)

    2 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    bug-filed  ·  0 comments  ·  Text  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
2 Next →

Feedback and Knowledge Base