Bug details

An error occurred while uploading the design (wrong me 69:-1:-1)

When the design specification is re-released, this error message appears when the progress bar reaches 99%. I am a paid user

12 votes
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)

We’ll send you updates on this idea

Yalong Zhang shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

5 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    i had same problem and already solved it.
    i have a Windows PC
    1- Close Creative Cloud app and all Apps
    2- Go to Control Panel
    3- Internet Options
    4- Advanced
    5- Un select "SSl 3.0"
    6- Select "TLS 1.0, TLS 1.1, TLS 1.2"
    Save
    DONE

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Whenever I try to upload a protoype, I get "error 69:-1:-1"

    I have seen other posts on the forum that says this bug is caused by Xd being unable to communicate with a CC server. I have tried uploading prototypes on various networks, reinstalling Xd and have recently updated. The error persists. I am using Windows.

  • Anonymous commented  ·   ·  Flag as inappropriate

    Since we buy the Adobe XD, we never more can upload protoypes to Adobe Criative Cloud.

    There was a problem uploading your design (error 69).

    We try with our local network and with wi-fi network and allways have the same problem.

    How can fix that?

Feedback and Knowledge Base