Bug details

Design Specs get stuck at 0% while publishing (43382)

When publishing a design spec, you might run into a problem where the publishing gets stuck at 0%. This is a bug when your design includes shapes with no fill or border. To workaround this issue, remove any objects with the fill and border turned off.

Beim Veröffentlichen einer Design-Spezifikation kann es vorkommen, dass der Vorgang bei 0 % hängen bleibt. Dieser Fehler tritt auf, wenn Ihr Design Formen ohne Füllung oder Rahmen enthält. Als Workaround sollten Sie alle Objekte entfernen, bei denen Füllung und Rahmen deaktiviert sind (oder diese Optionen vorübergehend aktivieren).

デザインスペックを公開するときに、パブリッシングが 0 %で停止する問題が発生する場合があります。これは、塗りや境界線のないシェイプがデザインに含まれている場合に発生するバグです。この問題を回避するには、塗りと境界線がオフになっているすべてのオブジェクトを削除します。

디자인 사양을 게시할 때 게시 진행률이 0%에서 멈추는 문제가 발생할 수 있습니다. 이는 디자인 사양에 채우기나 테두리가 없는 모양이 포함되어 있는 경우 발생하는 버그입니다. 이 문제를 해결하려면 채우기 및 테두리가 해제된 오브젝트를 모두 제거하십시오.

Lorsque vous publiez une spécification technique, il peut arriver que la publication reste bloquée à 0 %. Il s’agit d’un bug qui se produit lorsque votre design contient des formes sans fond ou bordure. Pour remédier à ce problème, supprimez tous les objets dont les propriétés de fond et de bordure sont désactivées.

1 vote
Sign in
Check!
(thinking…)
Reset
or sign in with
  • facebook
  • google
    Password icon
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    joan_lafferty shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

    3 comments

    Comments are closed
    • Raza Shah commented  ·   ·  Flag as inappropriate

      SOLVED

      You are using a font that is not installed on your system. When opening an xd file, check if it shows that you have a missing font on the bottom blue bar.

    • Wolf Linke commented  ·   ·  Flag as inappropriate

      As I now did, how you mentioned, there is no success. It still stuck at 0%. Another try where I imported single viewports in a new project also failed at viewport 3 with the same issue. How can we get this fixed?

    • Wolf Linke commented  ·   ·  Flag as inappropriate

      Whaaaaat? I have hundreds of Elements imported from Illustrator. It will take Hours to find out which have Borders or fillings. Can you please find a solution to fix that. My client went crazy as I told him that the promised design specs feature won't work. Thanks a Lot.

    Feedback and Knowledge Base